Gözler o isimde..!

Gözler o isimde..! Gözler o isimde..!
A- A+
Reklam

Bolu sosyal iş hayatının olduğu kadar sivil toplum kuruluşlarında da uzun yıllardır yaptığı Başkanlıklar ve Yönetim Kurulu Üyelikleriyle Bolu’da herkes tarafından sevilen ve sayılan isim olan Hakkı Fidan’ın, 8 yıl Başkanlığını yaptığı Bolu Ziraat Odası’nda yaşanan olayları Bolu kamuoyu yakından takip ediyor.

Sağlık sorunları nedeniyle Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerinde yeniden aday olmayarak görevini Şubat 2023’de uzun yıllar yol arkadaşlığı yaptığı Selim Özer’e bırakmıştı.

Geçtiğimiz hafta ise Bolu Ziraat Odası’ndan sürpriz bir şekilde yapılan açıklamada; Selim Özer’in işlerinin nedeniyle istifa ettiği ve Başkanlık görevine Yönetim Kurulu kararıyla Çetin Özkoparan’ın getirildiği açıklanmıştı. 

Oda tarafından bu şekilde açıklama yapılmasına karşılık ise Özer; istifa etmediğini, Oda Yönetiminin kendisinden habersiz olarak toplantı yaptığını ve Başkanlıktan düşürmek için karar aldıklarını ve de konunun yasal takipçisi olacağını kamuoyuyla paylaşmıştı.

Hakkı Fidan faktörü nasıl etkili olacak?

Bolu Ziraat Odası’nda böylesine garip bir süreç yaşanırken, gözler Odanın 8 yıl Başkanlığını yapan ve Üyeler tarafından çok sevilmesine karşılık bu görevi de kendi isteğiyle bırakan Hakkı Fidan’a çevrildi.

Bolu Ziraat Odasında olduğu gibi geçtiğimiz aylarda Hakkı Fidan’ın Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptığı Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda (BTSO) buna benzer bir karışıklığın yaşandığını hatırlatan Odaya yakın kaynaklar, ilginç iddialar Bolu’da konuşuluyor.

Bazı çevreler; Oda’nın işleyişine müdahil olmak istemesi nedeniyle görevden alınan Başkan Selim Özer ile Hakkı Fidan’ın arasının bozuk olduğunu iddia ediyorlar. 

Bu iddianın aksine Hakkı Fidan’ın; geçtiğimiz aylarda BTSO’da yapılmak istenilen operasyona dur diyen isimlerin başında geldiği hatırlatılarak, Bolu Ziraat Odası’nda da “Abi” olarak devreye gireceği ve taraflar arasındaki sorunu tatlılıkla çözeceği görüşü ön plana çıkıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler